Foraje puturi apa Bucuresti executate de profesionisti

Suntem o echipa de profesionisti care are drept deviza in intreaga ei activitate corectitudinea, constiinciozitatea si responsabilitatea fata de fiecare lucrare pe care o executa. Noi ne ocupam cu foraje puturi de apa Bucuresti in mod stiintific, dupa calcule bine stabilite de catre specialisti in domeniul hidrogeologic, pentru a nu risca sa alegem solutii proaste, care ar duce la o calitate slaba a apei si la o intretinere costisitoare a puturilor executate. Stiind ca, in cazul realizarii puturilor pentru alimentare cu apa, legislatia noastra este foarte permisiva, de aceea multe dintre acestea sunt facute cel mai adesea in mod empiric. Scopul nostru este insa acela de a demonstra ca abordarea cu superficialitate a acestui subiect este un dusman care poate sa provoace pierderi importante.

Foraje puturi apa Bucuresti prin metode actuale

Dorinta noastra este ca toti clientii sa fie satisfacuti in totalitate de lucrarile pe care le executam si sa primeasca servicii de cea mai inalta calitate la un pret cat mai mic posibil. De aceea executam studii geotehnice complet elaborate, pentru ca beneficiarii sa nu fie nevoiti sa piarda timp si bani pentru efectuarea de astfel de studii in plus pentru a ajunge la o solutie finala viabila. Suntem constienti ca o apa limpede si curata nu mai poate fi obtinuta de la o fantana construita conform procedurilor de acum jumatate de secol, deoarece planeta este mult mai poluata la momentul acesta decat era atunci. Din aceste motive, in executarea de foraje puturi apa Bucuresti folosim metode actuale, stiintifice, bazate pe calcule exacte facute de catre specialisti.

Sondori calificati pentru foraje puturi apa Bucuresti

Un foraj executat dupa toate aceste reguli noi, moderne, este facut sa dureze zeci de ani si sa functioneze la capacitate maxima, furnizand o apa de calitate, fara a fi nevoie de lucrari dese de reconditionare sau denisipare. Pentru aceasta, noi utilizam pietrisul margaritar potrivit, care va forma un filtru natural extrem de eficient, evitandu-se astfel colmatarea. Gandul nostru se indreapta si spre viitor, deoarece dorim sa oferim copiilor si nepotilor nostri un mediu curat si sanatos.

Executam foraje cu sondori calificati si cu experienta, care beneficiaza de o solida instruire de protectie a muncii si de echipament adecvat.

Tehnologie moderna, la foraje puturi apa Bucuresti

Folosim cea mai recenta tehnologie si materiale de cea mai buna calitate, pentru ca materializarea activitatii noastre sa fie un put de calitate, perfect functional, durabil, care sa furnizeze apa limpede, curata si necontaminata.

Tubarea o executam cu filtre Johnson, care permit un debit adecvat, cu o suprafata ideala de curgere a apei. Pentru izolarea straturilor de adancime fata de cele de suprafata, la foraje puturi apa Bucuresti utilizam compactonita, un material importat special din Italia, cu o aderenta mai buna la PVC decat cimentul folosit de obicei. Dispunem de asemenea de compresoare cu debit mare pentru liftare si de pompe submersibile de presiune, cu senzori si electronivelmetre care ne permit sa facem toate masuratorile de care avem nevoie pentru a calcula debitul de exploatare sau adancime la care trebuie introdusa pompa.